Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 6 квітня 2008 р.

Казіно Casino

Наше життя - це Казіно, ми всі щось плануємо, але який і коли буде Джекпот... відповідь в Казіно
(генератор випадкових чисел за які потрібно платити)

В Едмонтоні є 7 казіно, де люди по суті добровільно програють гроші, чи то платять добровільний податок. Що дивно - люди дійсно вірять що вони можуть виграти і переграти, ці керовані компютером машини чи як їх ще називають "однорукі бандити". В середньому в Казіно є 600 гральних машин. Правила прості - вкладай (чи як дехто каже інвестуй) і надійся що щось виграєш. Миттева лоторея - миттевий результат! Люди грають годинами, днями, місяцями і навть роками і десятиліттями. На свому особистому досвіді вивчають закони статистики і це досить захоплююче!
Машини запрограмовані на те що приблизно 92% вкладених грошей повертається у вигляді виграшів, які в свою чергу також програютья по цьому ж самому закону.
Що цікаво - так це те що власником всіх машин є уряд Альберти. Ніхто не має права володіти такими заразними машинами, лише уряд і ось як це влаштовано:
Казіно є приватними і вони лише надають площу під машини за що отримують 15% від прибутку, інші 15% ідуть на рахунки неприбуткових організацій таких як Пласт, чи товариство Української мови, чи тенісний клуб, чи Ірландські танцювальний колектив....
Кожна неприбуткова організація працює по 2-дні в казіно і її члени є волонтирами, тобто працюють безкоштовно (їда для них також безкоштовна). Їх робота заключається в обміні фішок на гроші в касі, перерахунок грошей з гральних столів і переноска фішків до столів в супроводі охорони. Є спеціальна кімната для волонтерів з телевізором, диванами і столами. робота зовсім не важка, тільки що треба бути до 2-ї ночі. Група з 20 чоловік за 2 дні заробляє в середньому 60-70 тис.$ для своєї організації. Непогано!
Решта 70% прибутку іде до уряду який витрачає їх на різні соціальні програми.
те що волонтери міняються кожні 2 дні не дозволяє утворити якісь злочинній організації, адже гроші величезні, і хто його знає хто що виграв, чи програв на гральному столі. Черга на волонтирство казіно, в середньому 18 місяців і наступний раз це може бути інше казіно серед семи в місті. Дилерам потрібно було б домовлятись що разу з іншими людьми. На стелі казіно розміщено безліч відеокамер які продивляються і записують кожний квадратний сантиметр, досить якісно. Випадків шахрайства практично немає.
Всі гральні машини об'єднані в спеціалізовану мережу по цілій провінції, вся фінансова інформація, а також security (хто і коли відкривав дверцята мишин, забирав гроші, відкривав компютер) передається до розподіленої бази даних.
Машини організовано активовуються в 10 годині ранку і деактивовуються в 3-й ночі, фізично їх не вимикають і вони працюють роками. Цікаво - що люди дійсно вважають що вони можуть виграти і побороти комп'ютер.... і "заробити гроші в Казіно"
Примітивні машини початку минулого століття, де генератором випадкових чисел була прижина, що приводилась в дію великою ручкою справа (звідси і назва - однорукий бандит)
Ця пружина штовхала три колеса з різними символами і на основі випавщої комбінації виплачувався виграш. Ці механічні предки вже давно заміними мащини з потужними процесорами і складною електронікою. Майже всі сучасні машини мають по два плоскі рідкокристалічні екрани з якісним зображенням і звуком. Принципи гри правда не змінились і вони побудовані на чистій статистиці з нахилом в сторону власників машин.
Хоча звичайно вам тепер покажуть гарне відеошоу на екрані.
Тобто простою мовою, якщо кинути в машину $1 млн. то назад в кращому випадку ви отримаєте $900-940 тис. і 60-100 тис. буде нехватати,
але якщо то буде $100 - то результат невідомий (скоріше всього отримаєте $0)

Найменше Казіно має 320 машин, найбільше 850. Зали в казіно мають декілька аварійних виходів - це двох створчаті двері, які легко відкриваються назовні, простим поштовхом. В такі двері легкова машина легко проїде. З вулиці в них зайти не можна оскільки немає дверних ручок :-).
Ваш колега міг би відкрити двері з середини але
перше, в цьому немає ніякої потреби оскільки легко зайти через парадні двері
друге, ввімкнеться сигналізація і буде шум, прийде охорона напевно.
Одним словом у випадку пожежі втекти легко. Ті самі правила діють і в барах і в будинках (все ж побудовано з дерева).

Публіка в Казіно різна, але обстановка не кримінальна, багато простих роботяг і пенсіонерів, які напевно не були в школі, коли вивчали закони статистики... В пятницю і суботу людей більше і вони багатші, приходять не лише пограти а й по веселитись. потанцювати, добре поїсти (їда в казіно таки досить дешева)

Крім гральних машин є ще столи для гри в карти, в кості і звичайно рулетка.
Дуже популярна гра в покер, окремі гральні кімнати при казіно відкриті круглодобова і людей там багато. Більша половина з них, китайці - страшно азартні люди.
Гравці грають між собою, а казіно бере 5% від виграшу (rake), за це казіно представляє ділера що роздає карти, приміщення, охорону, кожна нова гра починається новими картами - карти грають один раз. їх потім ріжуть чи роблять в них дірки і знищують. Кому охота грати з жуліками і з міченими картами?! Я б боявся грати в когось вдома... правда я взагалі не граю.




продовження буде....

Немає коментарів: